Som norsk representant for verdensledende produsenter av deler og utstyr til jernbaneindustrien, har O.J. Dahl hatt suksess i snart 100 år. Helt siden 1917 har vi bidratt til økt driftssikkerhet, effektivitet og forutsigbarhet for våre kunder.

O.J. Dahl kan se tilbake på et tett samarbeid med ulike aktører innen jernbanen i Norge. Vi er stolte over å ha utviklet vår kompetanse gjennom et helt århundre, til i dag å omfatte alt fra salg og rådgivning til ingeniørtjenester og verkstedtjenester.

Stadig flere har blitt oppmerksomme på vår fagkunnskap, fleksibilitet og kundeservice. Det har resultert i at O.J Dahl i dag representerer et omfattende nettverk av anerkjente produsenter, som tilbyr det ypperste innen innovasjon og fremtidsrettet produktutvikling.

For å utvide og styrke tjenestetilbudet overfor kundene, etablerte O.J. Dahl i 2001 et eget serviceverksted. Siden har vi spesialisert oss på alt fra vedlikehold og reparasjon av komponenter til tekniske undersøkelser, idriftsetting av systemer og field-support.

I 2009 etablerte vi også et eget vedlikeholdssenter for koppel, med mål om å være best på akkurat dette i Norge. Det betyr at O.J. Dahl til enhver tid har mest detaljert kunnskap om koppel, leverer best kvalitet i henhold til avtalt tidsplan og til en konkurransedyktig pris.

O.J. Dahl har i dag en motivert, kompetent stab av høyt kvalifiserte medarbeidere som leverer vedlikeholdstjenester av ypperste kvalitet. Blant våre spesialområder er koppel, brems, trykkluftkomponenter, ferdsskriver og passasjerinformasjonssystemer (PIS, PA).

Svenske Buffers Rail Industry AB har siden 1954 vært blant de fremste leverandører av vedlikeholdstjenester til jernbanen i Norden. Gjennom oppkjøpet av selskapet ønsker vi i O.J. Dahl å styrke vår tilstedeværelse og skape nye muligheter i det svenske markedet.

Både Buffers Rail Industry og O.J. Dahl er to veletablerte aktører i det nordiske markedet, som begge har jobbet målrettet mot suksess i mange år. Derfor er vi stolte av at vi nå har funnet sammen for å ytterligere styrke vår posisjon i fremtiden.

Foruten et imponerende nettverk av leverandører, har vi et tverrfaglig og dedikert team som opererer på tvers av landegrensene. Ved å bringe våre solide organisasjoner sammen, skal vi være en foretrukket partner for stadig flere kunder i Norden.

buffersrailindustry.com

O.J. Dahl har befestet sin posisjon som en foretrukket samarbeidspartner til flere av verdens ledende leverandører til jernbaneindustrien.

Vår omfattende portefølje av utstyr og reservedeler til ulike typer jernbanemateriell gir kundene komplette løsninger med fremragende kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet.

Her finner du aktører som stoler på at vi tilbyr den fagkompetanse og kundeservice det norske markedet både forventer og krever.

Vår visjon

Være den mest anerkjente og verdiskapende partner i Norden innen jernbane og industrielle applikasjoner

Vår misjon

Alltid levere eksepsjonelle tjenester og løsninger til våre kunder og samarbeidspartnere

Våre verdier

Postadresse

Østensjøveien 15D
N-0661 Oslo
Norge

Besøksadresse

Østensjøveien 15D
N-0661 Oslo
Norge

Kontakt oss

Tlf: + 47 23 17 37 90
Epost: post@ojd.no

Back to top